Isnin, 11 Julai 2011

KEMBALIKKAN BLOG saya YANG LAMA

ASSALAMUAILAIKUM......

sedih bercampur duka bercampur lara liza rasa sekarang nie...
ape tidaknya,blog lama liza, dua-duanya dah diremove...

http://ibuarifandaisyah.blogspot.com/
http://norliza989.blogspot.com/

ape sebab nya pun liza tak tahu,terpaksalah liza buat blog baru..
habis hilang semua follower-follower liza
habis hilang semua contest,GA,lucky draw,blog segmen yang liza join...
habis hilang semua pic-pic yang za dah upload...
habis hilang semua senarai-senarai bloglist liza...........

ada sesiapa pernah alami hal / perkara yang sama x?
ape perasaan korang ye,,,,,,?
adakah sama perasaan macam liza...
rasa nak mengamuk pun ia juga...
tapi xtau nak lepaskan macam mana.......

ada sape2 yang tahu tak cara nak mengembalikan blog lama liza tu?
dan liza nak tahu juga,kenapa remove meremove nie boleh berlaku?

nasiblah lucky draw yang liza anjurankan hari 2 dah berakhir dan dah tahu pemenangnya...
kalau x,pasti mereka yang dah sertai marah...
penat-penat buat entry,tapi xtahu keputusannya....

kepada mereka-mereka yang ada terjumpa blog baru liza nie...
sudi-sudikanlah follow liza balik...
seeeeeeeedddddddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhnya.......
##Terima Kasih Kerana Sudi Singgah Di Entry Ini,Kalau Suka Tolong Like Boleh!!!!!

2 ulasan:

RAMLI SHOMAD berkata...

mantaappppp.............. menu buka puasanya............. he.he

RAMLI SHOMAD berkata...

mantappppppppppppppppp.............. enakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk